Χορωδοί, Μουσικοί, Τραγουδιστές και Κοινό εγιναν ενα!

Χορωδοί, Μουσικοί, Τραγουδιστές και Κοινό εγιναν ενα!

Είναι από εκείνες τις συναυλίες,  που  ενώ έχει περάσει μια ώρα από το τέλος της,  πιάνεις το εαυτό σου να σιγοτραγουδά όσα νωρίτερα έχει ακούσει.

Πάντα στις συναυλίες της Χορωδίας του Δήμου και της  Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής   υπάρχει εκείνη η επιλογή των  τραγουδιών και η ποικιλία των ερμηνειών που το ακροατήριο συμμετέχει αυθόρμητα.

Στη σημερινή,  στο Γυμνάσιο,  με τραγούδια από τον κινηματόγραφο και τα σήριαλ της τηλεόρασης,  ζήσαμε το ίδιο πράγμα της συμμετοχής.

Απο τεχνικής πλευράς  κάθε κριτική θα ήταν υπερβολική, παρόλα αυτά θα πρέπει να τονίσουμε την παρουσία των τραγουδιστριών που έχουν τα εφόδια για αυτό που κάνουν.

Η  Ιωαννα Καλλιπολίτου,  γνωστή μας πια,  με αισθαντική φωνή και η έκπληξη της βραδιάς η Μαριάνα Διακούλη,  η οποία με γλυκιά  λαϊκή φωνή  και μια θεατρική απόδοση του στίχου  ενθουσίασε.

Ο Σωτήρης  Ροδανίδης στο τέλος, αφού δραπέτευσε από την εξορία της άκρης της σκηνής   με τα ντραμς,    ήταν και αυτός,  για μένα που τον άκουσα για πρώτη φορά να τραγουδά,   έκπληξη καθώς το τραγούδι  του είχε ένταση  και ειλικρινή ερμηνεία.

 Οι υπόλοιποι μουσικοί με μπουζούκια μπαγλαμάδες  και κιθάρες  (και ο Δ. Μαυρακης και με  άλλα όργανα)  έδεναν τις φωνητικές προσπάθειες.   

Η  Χορωδία πάντα καλή και πειθαρχημένη… αλλά κάπως αδικημένη σήμερα  από  τα πολλά σόλο τραγούδια…

Είναι να απορεί κανείς πως ο δάσκαλος της Μουσικής  Δημ. Μαυρακης επικεφαλής όλης αυτής της προσπάθειας, με τόσα άτομα και ανόμοιους ρόλους  καταφέρνει να παρουσιάζει μια συναυλία με συνοχή.